My Acemagic S1 boot only on BIOS...

mini PC with display!
User avatar
barry777
Posts: 942
Joined: Thu Mar 02, 2023 1:08 am
Has thanked: 32 times
Been thanked: 74 times

Re: My Acemagic S1 boot only on BIOS...

Post by barry777 »

Mini PCs purchased through official channels (official websites or Amazon direct stores) can enjoy a one-year warranty;
If you purchased it through other shopping platforms, it is recommended that you contact the seller of the Mini PC to find out the warranty period.
Mika
Posts: 12
Joined: Wed Jun 05, 2024 6:39 pm

Re: My Acemagic S1 boot only on BIOS...

Post by Mika »

Bonjour les amis est ceux qu'il y a un bios à mettre à jour sur acemagic s1 intel n97 si oui avez. Vous les lien merci d'avance
pausenklaus
Posts: 70
Joined: Sat May 20, 2023 7:04 pm
Location: Austria/Germany
Has thanked: 22 times
Been thanked: 8 times

Re: My Acemagic S1 boot only on BIOS...

Post by pausenklaus »

Mika wrote: Sun Jun 09, 2024 2:17 am Bonjour les amis est ceux qu'il y a un bios à mettre à jour sur acemagic s1 intel n97 si oui avez. Vous les lien merci d'avance
as far as i'm aware there is no bios update available for the s1
Obsessed with MiniPCs
----------------------My Devices--------------------------------
AM07 (Main server) | GK3 (Backup Host) | S1 (Remote PC) | AK1Plus (dev) | AM06Pro (Workstation)
Mika
Posts: 12
Joined: Wed Jun 05, 2024 6:39 pm

Re: My Acemagic S1 boot only on BIOS...

Post by Mika »

Merci de la réponse Avez vous les lien pour installer Windows 11 pro 23h2 et tout les pilotes sur le ssd m2 sata à la place du ssd de base nvme m.2 s'il vous plaît ?
User avatar
Gabe
Senior Moderator
Senior Moderator
Posts: 1847
Joined: Fri Apr 17, 2020 1:19 am
Has thanked: 37 times
Been thanked: 100 times

Re: My Acemagic S1 boot only on BIOS...

Post by Gabe »

Mika wrote: Sun Jun 09, 2024 10:40 am Merci de la réponse Avez vous les lien pour installer Windows 11 pro 23h2 et tout les pilotes sur le ssd m2 sata à la place du ssd de base nvme m.2 s'il vous plaît ?
You can get Windows 11 Pro 22H2 here, then upgrade it to 22H3 through Windows Update, which tends to only take a few minutes. It comes with the drivers preinstalled. As of right now, they don't yet have a Windows 11 23H2 Pro system listed for the S1, only the Home version.

If you're looking for the drivers separately, you can get them here.

If you're trying to install the system on an m.2 SATA drive instead of the m.2 NVMe drive, just have only the m.2 SATA drive in place during the installation.
W8 Pro • GK1 • AK3 • AM02 • T6 Pro • AMR5 • GK3 Pro • AD03 • AM06 Pro • T8 Pro • S1 • T8 Plus • CK10
I have no connection to ACEMAGIC other than being a customer and long time forum member
Mika
Posts: 12
Joined: Wed Jun 05, 2024 6:39 pm

Re: My Acemagic S1 boot only on BIOS...

Post by Mika »

Merci les amies super
Mika
Posts: 12
Joined: Wed Jun 05, 2024 6:39 pm

Re: My Acemagic S1 boot only on BIOS...

Post by Mika »

Un tuto d'installation ? Cordialement
User avatar
Gabe
Senior Moderator
Senior Moderator
Posts: 1847
Joined: Fri Apr 17, 2020 1:19 am
Has thanked: 37 times
Been thanked: 100 times

Re: My Acemagic S1 boot only on BIOS...

Post by Gabe »

Mika wrote: Sun Jun 09, 2024 9:36 pm Un tuto d'installation ? Cordialement
The third video on the page linked for the system is an installation tutorial. You can also watch it here...

W8 Pro • GK1 • AK3 • AM02 • T6 Pro • AMR5 • GK3 Pro • AD03 • AM06 Pro • T8 Pro • S1 • T8 Plus • CK10
I have no connection to ACEMAGIC other than being a customer and long time forum member
Mika
Posts: 12
Joined: Wed Jun 05, 2024 6:39 pm

Re: My Acemagic S1 boot only on BIOS...

Post by Mika »

Bonjour comment faite vous pour installez les pilotes séparément après l'installation si je n'ai pas tout les pilotes ? Merci beaucoup de la réponse
User avatar
Gabe
Senior Moderator
Senior Moderator
Posts: 1847
Joined: Fri Apr 17, 2020 1:19 am
Has thanked: 37 times
Been thanked: 100 times

Re: My Acemagic S1 boot only on BIOS...

Post by Gabe »

Mika wrote: Wed Jun 12, 2024 10:39 pm Bonjour comment faite vous pour installez les pilotes séparément après l'installation si je n'ai pas tout les pilotes ? Merci beaucoup de la réponse
If you're referring to installing drivers one by one, you can do so through the Device Manger. See the following page....

https://www.windowscentral.com/how-prop ... ce-manager
W8 Pro • GK1 • AK3 • AM02 • T6 Pro • AMR5 • GK3 Pro • AD03 • AM06 Pro • T8 Pro • S1 • T8 Plus • CK10
I have no connection to ACEMAGIC other than being a customer and long time forum member
Post Reply

Return to “New Model S1”